Yazarlar

Nilüfer Yolum
nyolum@gmail.com8-14 Eylül 2025 Haftası: Değişim Zamanı
2025.09.08 09:04 - Son Güncellenme: 2025.09.08 09:09Ay Tutulması'nın ardından gökyüzü, bizi hem yüzleşmeye hem de yeni başlangıçlara davet ediyor.
Gökyüzü bu hafta oldukça yoğun. 7 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşen Ay Tutulması'nın etkileri sürerken, 12-13 Eylül'de Güneş-Merkür kavuşumu ve Jüpiter'in destekleyici açıları yeni bir sayfa açabilir. Bu süreç, geçmişten gelen kalıpları fark edip geride bırakmaya ve geleceğe daha umutlu adımlar atmaya davet ediyor.
Hafta başı: Geçmişten gelen alışkanlıklar ve bitirilmemiş işler yeniden gündeme gelebilir.
12 Eylül: Merkür-Güney Ay Düğümü kavuşumu, eski düşünce kalıplarını fark etmenize yardımcı olabilir. Güneş-Jüpiter altmışlığı iyimserlik ve fırsatlar getirebilir.
13 Eylül: Merkür-Jüpiter altmışlığı ile fikirleriniz, yazışmalarınız ve eğitim konularınız desteklenebilir. Güneş-Merkür kavuşumu ise güçlü bir ifade ve yaratıcı düşünceler getirebilir.
Bu hafta 12.13 Eylülde duanın gücünü kullanarak kendinize çok şey katabilirsiniz.
Koç
Geçmişten gelen bazı iş veya ilişki konuları yeniden gündeme taşınabilir. Kariyerinizde görünürlük kazanabileceğiniz fırsatlar kapınızı çalabilir. Cesur bir adım sizi öne çıkarabilir.
Olumlama: Cesaretim bana yeni yollar açıyor, potansiyelimi yaşamaya izin veriyorum.
Boğa
Ruhsal anlamda yenilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eğitim, seyahat ya da yabancılarla bağlantılı fırsatlar doğabilir. Ufkunuzu genişletecek yeni bir bilgi ya da yol karşınıza çıkabilir.
Olumlama: "Ufkum genişliyor, hayatın bana sunduğu yeni deneyimleri sevgiyle kabul ediyorum.
İkizler
Ortaklıklar veya finansal konularla ilgili eski meseleler tekrar gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru yeni kazanç ve yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz.
Olumlama: Kaynaklarımı güvenle yönetiyor, bolluğun hayatıma akmasına izin veriyorum.
Yengeç
İlişkilerde geçmiş kalıplar tetiklenebilir. Hafta sonuna doğru yeni işbirlikleri ve ortaklıklar önünüze çıkabilir.
Olumlama: İlişkilerimde sevgi ve uyumu büyütüyor, kalbimi güvenle açıyorum.
Aslan
Günlük rutinlerde düzenleme ihtiyacı doğabilir. Sağlıkla ilgili konulara özen göstermek faydalı olabilir. Hafta sonu iş ortamında destekleyici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
Olumlama: Bedenime özen gösteriyor, yaşamıma denge ve uyum davet ediyorum.
Başak
Sizin haftanız! Geçmiş kararlarınızı gözden geçirebilir, geleceğe yeni bir bakış açısıyla ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu aşk, yaratıcılık ve kendini ifade alanında fırsatlar önünüze çıkabilir.
Olumlama: Yaratıcılığımı özgürce ifade ediyor, kalbimin ışığını dünyayla paylaşıyorum.
Terazi
Ailevi meseleler ve geçmişten gelen konular gündeme taşınabilir. Ev ve yuva alanında yeni gelişmeler yaşanabilir.Yeni tanışmalar hayatınıza renk katabilir.
Olumlama: Köklerim bana güç veriyor, evimde huzuru ve sevgiyi büyütüyorum.
Akrep
Yakın çevre ve kardeşlerle iletişim öne çıkabilir. Hafta başında yanlış anlamalara dikkat etmek faydalı olabilir. Hafta sonu yazışmalar, eğitim veya seyahatler konusunda desteklenebilirsiniz.
Olumlama: Sözlerim berrak, düşüncelerim net; kendimi sevgiyle ifade ediyorum.
Yay
Maddi alışkanlıklarınızı yeniden değerlendirme ihtiyacı doğabilir. Hafta sonuna doğru yeni gelir fırsatları önünüze çıkabilir.
Olumlama: Hayatıma bolluğu davet ediyor, bereketin akışına güveniyorum.
Oğlak
Kimliğiniz ve hedeflerinizle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yeni bir başlangıç için cesaret bulabilirsiniz.
Olumlama: Kendi yolumu güvenle seçiyor, hayatıma yeni adımlarla ilerliyorum.
Kova
İç dünyanızda geçmişten gelen meseleler açığa çıkabilir. Ruhsal arınma ve içsel denge bulma ihtimali artabilir.
Olumlama: İçsel huzurumu kucaklıyor, ruhumun rehberliğine güveniyorum.
Balık
Tutulmanın etkisi hâlâ üzerinizde olabilir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu yeni projeler ve grup çalışmalarıyla karşılaşabilirsiniz.
Olumlama: Hayallerimi paylaştıkça çoğalıyor, dostluklarımda sevgiyi büyütüyorum.
Son Söz
8-14 Eylül haftası, geçmişle yüzleşip onu geride bırakabileceğiniz, aynı zamanda geleceğe umutla adım atabileceğiniz bir dönem olabilir. Özellikle 12-13 Eylül, yeni fırsatların kapınızı çalabileceği, zihinsel ve ruhsal açıdan tazelenebileceğiniz günler olarak öne çıkıyor. Bu süreçte gökyüzü, size hem farkındalık hem de dönüşüm için destek sunuyor.
Yazarın diğer yazıları
- İlahi bir zamanın kapısında! 21 Eylül 2025 Başak Burcu 29° Güneş Tutulması 20 Eylül 2025 Cumartesi, 10:37
- Kaderin Terazisi Bu Hafta Kuruluyor! 16 Eylül 2025 Salı, 22:25
- 8-14 Eylül 2025 Haftası: Değişim Zamanı 08 Eylül 2025 Pazartesi, 09:04
- Duygusal Ufukların Ötesinde 7 Eylül Ay tutulması ve içsel arınma 06 Eylül 2025 Cumartesi, 12:10
- Yeni bir zamanın eşiğinde 01 Eylül 2025 Pazartesi, 08:06
- 1 Eylül Satürn Retrosu balık burcunda: Kadersel hesaplaşmalar ve burçlara etkileri 27 Ağustos 2025 Çarşamba, 10:04
Yazarlar
- Bursa'da şu sorunu çözemeyecek miyiz? "Yol y... Hasan Boztürk
- Bursa'nın dağ yöresinde 737 yıldır yapılan g... Hasan Yalçın
- Bursa'da firma açılışları ve kapanışları uya... Elif Didem Danacıoğlu
- Adana deplasmanı Bursa'ya iyi geldi! Çetin Sabırlı
- TİMSAH'TAN BEŞTE BEŞLİK SÜPER PERFORMANS..! Binay Kazan
- EYT engeli doğum borçlanması ile nasıl aşılır? Ferdi Sönmez
- Ah Uludağ... Başka Uludağ yok! Prof. Dr. Murat Taş
- Bursa'nın gastronomi markaları nelerdir? Ramazan Başan
- 2026 KPSS hazırlığı için yapılması gereken s... Tolga Bahadır Şimşek
- Bursa'da hayatın alarm zili çalıyor! İsmail Arslan
- Bursa'ya hızlı tren ne zaman gelecek? E. Pınar Turan Kahraman